Abdomen extra-plat (3)
Raspunsuri - Pagina 15
Deus spune:
sa stiti ca imi inseninati ziua:)
va doresc weekend placut si fericit
poze
inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
ciuf spune:
Salutare
Raportez ca sunt mai usoara cu un kg.
De miscare ma tot tin. Merg la sala, ba cu bicicleta, iar azi voi urca incline-ul. Poate reusesc sa va pun poze sa va faceti o idee. Mai pe scurt, urci de nebuna niste scari, cred ca sunt tronsoane de cale ferata, candva a fost o cale ferata ce te ducea sus pe munte. Aici se antreneaza sportivii pentru a se adapta cu miscarea la inalta altitudine.
Poate revin mai pe seara, daca nu maine.
sa aveti o duminica faina.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
conchita spune:
ciuf, ce ma bucur!! way to go, girl! suntem tari, ce mai, iata ce repede se produc schimbarile!
delphin, masurati, masurati, io ma masor cu hainele, masura 10 imi vine foarte lejer in doar o luna de dieta si azi am imbracat si io un costum de baie super sexy nou-nout, ca premiu. am facut brate frumoase, nu super musculoase, taman bine. si la pantecut incep sa se vada acoladele alea laterale, ca nush cum se numesc, stiti voi. hai ca mai am un pic si o sa se vada si muschii aia orizontali. azi m-am imbracat si io cu pantaloni scurti pentru prima oara intr-un an de zile, tare mandra de reusita mea. inca mai am pana la superlativ, dar un calificativ de "bine" da bine la increderea in sine.
sper ca ati avut un uichend frumos si sunteti pregatite pentru inca o saptamana de lupta cu dragele de kilisoare, cum ne iubesc ele pe noi, de nu se dau duse decat cu razboaie pe toate fronturile din partea noastra. dar se merita. e atata satisfactie in reusita, incredibil ce mi-a lipsit starea asta de bine, care altadata era naturala, fara efort.
Mariaa spune:
'neatza fetelor,
mai primiti o 'disperata' langa voi?!
am citit rapid cate ceva de pe aici si suna salvatoare unele solutii alea voastre.
deus, fain loc de tatuaj
de mult timp ma bate si pe mine un gand; daca cumva l-ai facut deja te rog zi-mi cum e?!
sa aveti o zi faina ca voi!
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
Deus spune:
Buna dimineata:)
Bine ai venit Mariaa
Am fost la nunta, cand primesc poze va arat si voua sa vedeti ( normal ca m-au chinuit sandalele! asa-i cand doar odata pe an te incalti cu tocuri)
In rest am mancat low-carb si este bine!
Revin mai tarziu ca am mii de lucrusoare de facut.
poze
inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
danat spune:
Neata fetelor!
Eu am fost in niste pase cam nasoale zilele trecute, astfel incat am mincat f putin zilnic, dar cuminte si de dieta, am baut ce e drept cam putine lichide, dar pe cantar se vad deja 2 kg in minus. Pe haine se vede mult mai bine, au inceput pantalonii sa imi cada in jos. Deocamdata nu prea am chef de nimic, am niste problemute de sanatate si imi stau ca cuiul in creier, ca nu stiu incotro s-o apuc mai bine pt mine... Am avut zilele trecute niste stari de imi venea sa rontai orice imi statea in cale, si de dulce, dar am strins din dinti si nu m-am abatut. Tine cateva minute, daca reusesc sa ma decuplez, trece rapid starea. Sunt si inainte de cclu si probabil asta e motivul.
Eu tin mai departe dieta, ca ma simt bine asa, o sa intru cand mi-o mai reveni starea de bine, ca nu vreau sa va indispun.
Mariaa draga, bine ai venit in grup! Sa stii ca fetele de aici m-au inspirat tare bine si pe mine, ca uite ma tin de 2 saptamani cumintica, fara abateri, de dieta.
Spor la slabit si o saptamana buna sa aveti!
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
XIO spune:
Azi m-am cantarit la spital , eram cu o colega.
Ne-am uitat amandoua la cantar si ne intrebam daca merge bine(ca la toate arata cam aiurea).
Si m-am urcat pe cantarul aa cu caietul mecanic in mana , Holetrul pe mine , telefoanele si tot .
Ma uit :54. Zic "e stricat" si plec.
Vine colega in salon si ma anunta ca merge bine. Acum , ma bucur , da' nu prea cred ca e real . Urmeaza sa ma cantaresc pe mai multe si sa fac o marja de eroare
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
alsa spune:
bine ai venit, Mariaa!!
Si eu am fost molipsita de entuziasmul de aici. Am slabit 1 Kg!! Sunt foarte fericita si merg mai departe. Mai am mult de dat jos, dar vad ca se poate.
De sport organizat inca nu m-am apucat, dar alerg dupa fii-mea prin parcuri, si plus ca ne mai dantuim seara, asa cum m-a invatat Conchita.
Raportul acum:
dimineata: iaurt cu cereale
pranz: ciorbita de fasole
gustare: o banana......si ceva mai tarziu o sana
Seara nu stiu exact, cred ca putina branza degresata cu rosii.
Va pup, si spor mai departe.
ane2 spune:
Hop si eu la apel......m-am cantarit ieri si am 59 kg deci mai usurica cu un kg
azi a nascut o buna prietena dea mea din ro o fetita 2600kg a nascut la 8 luni dar fetita e bine si sanatoasa.....sunt asa de fericita m-au coplesit amintirele...off cand au trecut 5 ani....
Mariana binea ai venit
conchita, bravo tine-o tot asa....cred ca te simti super, sper sa nu renunti si in curand sa ajungi asa cum vrei tu....
deus asteptam pozele ...
danat, si fuga la dr daca ai probleme cu sanatatea......
Noi in we am fost la plaja, mami sa bronzat copiii sau balacit in mare , ce mai, a fost super......
Azi am papat asa:
dim- iaurt 0%
pranz- fructe
cina- salat asortata cu pui fiert
Anita si Rachella -17.o1.2004